Тренажери Let'sGo

01:56 27.08.2017 WorldSport

Тренажери дозволяють людині підтримувати загальний тонус тіла, позитивно впливають на стан всього організму, допомагають підтримувати відмінну фізичну форму та, безперечно, дають добрий результат при тренуваннях. У наші дні людина веде малорухливий спосіб життя, а тривалий час, проведений у положенні, згубно впливає на загальний стан організму і самопочуття людини. До цього можна додати незбалансоване харчування, перекушування на ходу і шкідливу їжу, через що організм дуже швидко зашлаковується і накопичує жировий прошарок.

Саме для того, щоб людина могла підтримувати здоровий спосіб життя, піклуватися про своє самопочуття та зовнішню форму та створені тренажери. Тренажери бувають двох видів: силові та кардіотренажери. Кожен із них спрямований на досягнення певного результату. У нашому магазині представлені одні з найкращих тренажерів компанії Let'sGo, які дозволяють тренуватися в будь-який час. Вони неймовірно компактні і можуть бути розміщені будь-де, починаючи від невеликої квартири і закінчуючи великими фітнес центрами. Щоб краще розбиратися в асортименті, варто пояснити, для чого необхідний той чи інший вид тренажера і яким чином його правильно використовувати.

Кардіотренажери вважаються одними з найпопулярніших і затребуваних багато в чому завдяки своїй ефективності. Свою назву вони отримали завдяки спрямованості на зміцнення серцево-судинної системи, легень. Кардіотренажери благотворно впливають на опорно-рухову систему. Найпоширенішими кардіотренажерами можна назвати бігові доріжки, велотренажери та орбітреки.

Бігова доріжка

Цей тренажер сприяє швидкому зниженню ваги та рекомендується тим, хто хоче схуднути. Бігова доріжка допомагає наситити кров людини киснем за рахунок активної роботи серця та легень. Під час занять на біговій доріжці відбувається навантаження на суглоби та ноги. Також інтенсивна пробіжка викликає рясне потовиділення, яке сприяє виведенню з організму токсинів та шкідливих речовин, а також поступово зменшує жировий прошарок. На відміну від простого бігу стадіоном або вулицею, в процесі якого відбувається сильне навантаження на хребет, бігова доріжка має систему амортизації, яка дозволяє погасити силу від удару стопи об бігову поверхню.

Велотренажер

Велотренажер змушує активно працювати легкі та серцеві м'язи, а також дозволяє людям зі слабким хребтом активно займатися спортом, за рахунок мінімалізованого навантаження на хребет. Велотренажери компанії Let'sGo також дбайливо ставляться і до суглобів і знижують ризики їх стирання. Основне навантаження такого тренажера припадає на ноги, сідниці та м'язи преса. Регулярні тренування на велотренажері дозволяють дуже швидко знайти підтягнуту красиву фігуру, а також промалювати рельєф м'язів литок, внутрішньої частини стегна, преса і зробити сідниці більш округлими та пружними.

Орбітрек

Тренажери-орбітреки мають широку цінову політику, тому доступні для більшості покупців. В асортименті орбітреків компанії Let's Go представлені різні моделі, які допоможуть вам ефективно підтримувати себе у формі. Такі тренажери неймовірно корисні не тільки для тих, хто прагне позбутися зайвих кілограмів, а й тих, хто хоче зміцнити та оздоровити весь організм. Тренування на орбітреці часто призначають людям з проблемами серцево-судинної системи. Тренажер здійснює контроль показників пульсу, завдяки чому навантаження серця зводиться до мінімуму.

Тренажер не передбачає навантаження на хребет та суглоби, тому що стопа не вдаряється об поверхню, а має м'який та плавний хід. Такий вид кардіотренажера обладнаний важелями для рук, що дозволяє задіяти також м'язи вірнішої частини тіла. Орбітреки компанії Let’sGo часто купують для домашнього використання – завдяки своїй компактності, універсальності та ефективності, а також доступу у будь-який час такий тренажер можна назвати найпопулярнішим серед користувачів.

Силові тренажери

Цей вид тренажерів служить для набору м'язової маси там, де це необхідно, а також для тренування та зміцнення опорно-рухової системи. Тренування з правильно підібраними силовими тренажерами сприяють рівномірному зростанню м'язів, зміцненню кісток і суглобів, благотворно впливають на стан нервової системи, серця та легень. Також такі тренажери дозволяють швидко скинути зайву вагу, підтягнути тіло та сформувати правильну поставу. Силові тренажери просто необхідні тим, хто хоче створити гарний рельєф на тілі. При цьому заняття з силовими тренажерами повинні підкріплюватися правильним спортивним харчуванням, інакше м'язова маса просто не нарощуватиметься.